Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
James Cameron, Jonathan Mostow - Terminátor díszdoboz (6 DVD)

Terminátor díszdoboz (6 DVD)

Rendező(k): James Cameron; Jonathan Mostow;

Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Clarie Danes, Lance Henriksen, Linda Hamilton, Joe Morton, Nick Stahl, Robert Patrick, Michael Biehn, Xander_R. Berkeley, Paul Winfield, Edward Furlong, Kristanna Loken, David Andrews, Mark Famiglietti, Earl Boen
Film > Akció
Film > Sci-fi
Eredeti cím: Terminator Collection
Megjelenés: 2005
Korhatár:
27 999 Ft
(Eredeti ár: 29 999 Ft)
Megtakarítás: 7%


online rendelés

Tartalom:

Terminátor - A halálosztó 

2029-et írunk. A világot többé már nem az emberiség uralja, hanem saját "gyermeke",  egy önállósodott, alkotóival szembeszálló, fellázadt szuperszámítógép, a SKYNET!
A SKYNET sorozatban gyártott gyilkológépeivel pusztítja a még lázadó maroknyi emberi csapatokat, akik a végsőkig harcolnak a szabadságukért. A szuperszámítógép  tudja, hogy csak egyetlen igazi ellenfele van: John Connor, a lázadók vezére, aki kivételes taktikai képességeivel akár még győzelemre is vezetheti az emberiséget. 
1984. Különös villámlások kíséretében egy elpusztíthatatlan halálosztó kiborg, egy Terminator érkezik a jövőből, hogy a SKYNET parancsát végrehajtsa. Egyetlen feladata: felkutatni és megölni Sarah Connort, a még meg sem született John Connor édesanyját.
A mit sem sejtő Sarahnak csak egyetlen esélye van a túlélésre. Kyle Reese, az ellenállás egyik katonája, akit a lázadók küldtek vissza a múltba azzal a feladattal, hogy akár élete árán is mentse meg Sarah Connor-t...

Terminátor 2. - Az ítélet napja 

A Terminator trilógia legnépszerűbb része, a T2 mindezidáig nem  jelenhetett meg idehaza DVD-n! Most milliónyi rajongó legnagyobb örömére úgy  élhetjük át újra az akció/sci-fi műfaj talán legnagyobb klasszikusát, ahogyan  még soha: a felújított képpel és 5.1-es hangzásra felkevert hanggal megjelenő  filmben számos eddig még soha nem látott új jelenet gazdagítja az egyébként  is intenzív élményt! 
1997 augusztus 29-én kitört a harmadik világháború amelynek 3 milliárd áldozata  volt. Ami az emberiségből megmaradt, hamarosan újabb iszonyattal néz szembe: a gépek elleni háborúval.
A Skynet gépei most egy új Terminátort terveztek, melynek egyetlen  feladata van: elpusztítani John Connor-t, a gépek elleni harc vezetőjét.
Mivel a tervezés időpontjában a tudomány már képes az időutazásra, a Terminátort visszaküldik az időben, hogy John-t még gyerekkorában likvidálja.
Az emberek azonban szintén felkészültek az eseményre, így ők is visszaküldtek egy Terminátort az időben: az ifjú John Connor védelmére... 

Terminátor 3. - A gépek lázadása

Tíz év telt el azóta, hogy John Connor megállította az Ítélet Napját, és megmentette a Földet a teljes pusztulástól. Azóta bujkál: nincs hitelkártyája, munkája, mobiltelefonja – igyekszik nyom nélkül létezni, hogy a Skynet gépei ne találhassák meg. Talán az egész életét leélhetné így, ha a homályos jövőből nem érkezne egy új gép: a T-X. 
Ez a gép a Skynet csúcsmodellje. A legrafináltabb, legerősebb gyilkológép, amit a gépek eddig terveztek. És még a tetejébe egy gyönyörű nő testével álcázzák. Connornak (és e világ lakóinak) csupán egy reménye maradt. Egykori gyilkosa, a Terminátor, amely talán képes felvenni a harcot a nála sokkal modernebb és hatékonyabb típussal. Ha alul marad, vége a világnak.…

JÁTÉKIDŐ:
354 perc
GYÁRTÁSI ÉV:
2005
HANGOK:
 - magyar - 5.1 (DD)
 - magyar - Surround (DD)
 - angol - 5.1 (DD)
KÉPFORMÁTUM:


 Oldal frissítés:

Tag-ek: James Cameron, Jonathan MostowArnold Schwarzenegger; Clarie Danes további filmjei
DVDterminator-sotet-vegzet 3 999 Ft
0 %
3 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDutohatas 3 299 Ft
24 %
2 499 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDnyirjuk-ki-gunthert 3 299 Ft
39 %
1 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDterminator-genisys 9 999 Ft
0 %
9 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDmaggie-az-atalakulas 3 299 Ft
55 %
1 499 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
Akik ezt vásárolták, vettek még
DVDkaptar-2-apokalipszis 1 999 Ft
50 %
999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDvan-helsing 4 999 Ft
40 %
2 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDkaptar-bioterror 2 999 Ft
17 %
2 499 Ft

BizonytalanBizonytalan
DVDdjango-elszabadul 4 999 Ft
0 %
4 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2020 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729