Termékek a kosárban

Összesen: 2 589 266 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

J.J. Abrams, Jack Bender, Kevin Hooks, Michael Zinberg, Tucker Gates, Greg Yaitanes, Marita Grabiak, Stephen Williams, Rod Holcomb, Dan Tallias, Robert Mandel, David Grossman - Lost - Eltűntek - 1. évad (5 DVD)
RITKASÁG!


Tartalom:


Az Oceanic Air légitársaság 815-ös számú menetrendszerinti járata a Csendes óceán felett zuhanni kezd, és a géptörzs darabokra szakad. A roncs egy része szárazföldre, egy látszólag elhagyatott szigetre csapódik, rengeteg utas meghal, de csodával határos módon több tucat túlélő is akad a füstölgő roncsok között.

A katasztrófa életben maradt áldozatai kénytelenek minden lelki és fizikai erejüket mozgósítani ahhoz, hogy kibírják, amíg a mentőalakulatok megérkeznek.

Nemsokára azonban kiderül, hogy magukra vannak utalva: a katasztrófa előtt a gépük rádiója elromlott, a repülő letért a szokásos útvonalról, és ott, ahol lezuhantak, valószínűleg senki nem fogja keresni őket. A helyzet azonban még ennél is rosszabb: a sziget mélyéről félelmetes hangok törnek fel, egy titokzatos lény dühöng a dzsungelben, egy titokzatos rádióadást fognak a környékről, felfedeznek egy különös csapóajtót, és rájönnek, hogy rajtuk kívül mások is vannak a szigeten… és nem biztos, hogy békések a szándékaik…

2005 abszolút sikersorozataként robbant világszerte a misztikus Lost, amely a rekord-nézőszám mellett komoly kritikai sikereket is elért: 6 Emmy-díjat söpörhettek be az alkotók, és műfajában mind az Emmy-, mind pedig az Arany Glóbusz-díj odaítélői az év legjobb sorozatának választották!

A magyar változat
szinkron: igen
felirat: igen
Játékidő
1025 perc
Megjelenés dátuma

2006. szeptember 5.

Hangsávok

magyar

angol

orosz

lengyel


Lost - Eltűntek - 1. évad (5 DVD) vásárlói vélemények és értékelések

5 / 5 csillag, 1 értékelés alapján.


5 csillag 5-re értékelte: : Minden perce végtelen módon izgalmas.Kevesek emlékeznek már rá,mert a címéhez méltón jól eltűnt,de aki még emlékszik rá,az tudja,milyen élményt jelentett minden perce ennek a mesterműnek.Egyszerre dráma,egyszerre kaland,végig feszült izgalom,mind a párbes (2016.11.23.)

Oldal frissítés:

Tag-ek: J.J. Abrams, Jack Bender, Kevin Hooks, Michael Zinberg, Tucker Gates, Greg Yaitanes, Marita Grabiak, Stephen Williams, Rod Holcomb, Dan Tallias, Robert Mandel, David Grossman

FilmKatalógus


Naveen Andrews - Emilie de Ravin további filmjei

Naveen Andrews összes filmje >     Emilie de Ravin összes filmje >

Akik ezt vásárolták, vettek még