Termékek a kosárban

Összesen: 9 356 982 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat


Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - PostaPont

Joseph Zito, Lance Hool, Aaron Norris, Menahem Golan - Chuck Norris gyűjtemény (5 DVD)
RITKASÁG!

Chuck Norris gyűjtemény (5 DVD)

Rendező(k):
Joseph Zito; Lance Hool; Aaron Norris; Menahem Golan;
Szereplők:
Robert Vaughn, Lee Marvin, Robert Forster, Shelley Winters, James Hong, Chuck Norris, Lenore Kasdorf, Steven Williams, Soon-Tek Oh, Aki Aleong, Melinda Betron, Paul Perri, Billy Drago
Kategória:
Film > Akció; Háborús;
Eredeti cím: Chuck Norris
Megjelenés: 1990
Korhatár:

19 999 Ft
(Eredeti ár: 19 999 Ft)
Megtakarítás: 0%

Tartalom:


A gyűjtemény az alábbi filmeket tartalmazza:

DELTA KOMMANDÓ

Szélsőséges politikai nézeteket valló terroristák ártatlan embereket ejtenek túszul. Már csak az akció szupersztárok,Chuck Norris és Lee Marvin vasökle tudja megmenteni őket ebből a hihetetlenül veszélyes helyzetből, ahol a a kaland kemény, az akció non-stop. Amikor egy amerikai utasszállító gépet mindenre elszánt gépeltérítők szereznek meg, az Elnök behívja a kommandósok elsőszámú csapatát, a Delta Kommandót. Az elitalakulatot Nick Alexander ezredes vezeti, és Scott McCoy őrnagy az egyik legjobb katonája.
Látszólag nem sok esélyük van a győzelemre, de ők mégis legyőzik az akadályokat, és kiszabadítják a túszokat. Ám az akció még nem ér véget. A túszejtők néhány utast átvisznek Teheránba. Elszánt verseny kezdődik az idővel, ahogy Alexander és McCoy megpróbálja megmenteni őket – és Amerika becsületét, mielőtt még késő lenne.

szinkron: igen
felirat: igen
Játékidő
130 perc
Megjelenés dátuma

2006. október 5.

Hangsávok

magyar

angol
 
     
   
Feliratok Magyar
 

DELTA KOMMANDÓ 2.

A hírhedt drogbáró, Ramon Cota Kolumbiában elkapja az amerikai drogügynökök egy csapatát, valamint Scott McCoy elit Delta Kommandós egységének egyik tagját. A foglyokat a San Carlos-i fogolytáborba szállítják, ahol bebörtönzik őket. A Delta Kommandó akcióba lendül, és háborút indít Cota hatalmas kokain birodalma ellen. Félelmet nem ismerve McCoy és szakasza elindul, hogy kiszabadítsa a túszokat, és elpusztítsa a kegyetlen bűnözőket.
Chuck Norris ebben a turbó fokozatra állított akciófilmben pályáfutásának egyik csúcspontját hozza. A Delta Kommandó ezredesének, Scott McCoy-nak a szerepében Norris felejthetetlen karaktert formál.

szinkron: igen
felirat: igen
Játékidő
107 perc
Megjelenés dátuma

2006. október 5.

Hangsávok

magyar

angol
 
     
   
Feliratok  Magyar
 

ÜTKÖZETBEN ELTŰNT

A vietnámi háború után, még mindig rengeteg amerikai katona van fogságban – egy emberen múlik, hogy hazatérjenek.
A speciális erők ezredese James Braddock-nak (Chuck Norris - Delta kommandó, A magányos farkas) az a küldetése, hogy felkutassa és megmentse a titkos vietnámi hadifogolytáborban sínylődő „ütközetben eltűnt” bajtársait. Feladatában az amerikai külügyminisztérium egyik gyönyörűszép tisztviselőnője és egy volt bajtársa segíti. Braddock felkészül a missziójára, szigorúan titkos információkat és korszerű fegyvereket halmozva fel. Az egyszemélyes hadsereg készen áll, hogy betörjön Vietnámba, de képes lesz-e a kiutat is biztosítani magának?

Játékidő: 101 perc
Gyártási év: 1984
Hangok:
  - magyar - Surround (DD)
  - angol - Surround (DD)
Feliratok: magyar
Képformátum:

ÜTKÖZETBEN ELTŰNT 2.

A vietnámi mentő akció során Braddock ezredest öt emberével együtt foglyul ejtik és egy munkatáborba szállítják, amit egy kegyetlen, mániákus parancsnok irányít. A szabadulásuk teljesen reménytelennek tűnik, de Braddockot nem lehet megtörni...
Hasonlóan egy vadászó tigrishez, aki csak a legjobb időzítésre vár ahhoz, hogy elkapja a zsákmányát, Braddock is megragadja a lehetőséget: akcióba lendül és egy egyszemélyes harci géppé válik, hogy kiszabadítsa az embereit - bármibe is kerüljön!

 
Játékidő: 92 perc
Gyártási év: 1985
Hangok:
  - magyar - mono (DD)
  - angol - mono (DD)
Feliratok: magyar
Képformátum:

ÜTKÖZETBEN ELTŰNT 3.

Braddock ezredes visszatér Vietnámba... de ezúttal személyes ügyben. Saigon bukása után Braddock rájött, hogy a felesége és a fia még mindig élnek a kommunista uralom nyomorában. Semmi sem állíthatja meg Braddockot, hogy célját elérje, és hazavigye a családját Amerikába. Felveszi a katonai terepruháját, felfegyverkezik és visszatér Vietnám dzsungeleibe, hogy móresre tanítsa az ellenséget.

Hossz: 101 perc
Hangok: magyar (Dolby Surround), angol (Dolby Surround)
Feliratok: magyar
Képformátum: 1.85:1 anamorf
Extrák:
- interaktív menü
- közvetlen jelenetválasztás


Oldal frissítés:

Tag-ek: Joseph Zito, Lance Hool, Aaron Norris, Menahem GolanRobert Vaughn - Lee Marvin további filmjei

Akik ezt vásárolták, vettek még