Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
Johnnie To - Adásunkat megszakítjuk (DVD)

Adásunkat megszakítjuk (DVD)

Rendező(k): Johnnie To;

Szereplők: Kelly Chen, Nick Cheung, Richie Ren, Siu-Fai Cheung
Film > Akció
Film > Thriller
Eredeti cím: Dai Si Gin/Breaking News
Megjelenés: 2004
Korhatár:
1 899 Ft
(Eredeti ár: 1 999 Ft)
Megtakarítás: 5%


online rendelés

Tartalom:

 A televízió kamerái véletlenül megörökítik, amint egy utcai lövöldözésben öt bûnözõ látványosan megszégyeníti a rendõrség erõit, és a törvény õreinek tekintélye komoly csorbát szenved. Amikor a bûnözõk rejtekhelyét felfedezik, heves tûzharc veszi kezdetét a többemeletes lakóépületet elárasztó rohamrendõrök és a bûnözõk között. A tûzvonalban küzdõ Heng felügyelõnek (Nick CHEUNG - Számûzöttek) eközben egyre többször gyûlik meg a baja Rebecca Fong rendõrtiszttel (Kelly CHEN – Szigorúan piszkos ügyek, Tokiói fosztogatók), aki a médiát használja eszközül a rendõrség jóhírének visszaállítására, olyanformán, hogy emberei sisakjára erõsített kamerákon keresztül élõ adásban közvetítteti az eseményeket. Eközben azonban a bûnözõk is megtalálják a módját, hogy a maguk üzeneteit eljuttassák a nyilvánossághoz, amelyek egész más fényben tüntetik fel a történteket, mint a rendõrség verziója. 

Johnnie TO (Számûzöttek, Egy jó ember útja, Fogy az idõ), az ázsiai krimik nagymestere ezúttal sem okoz csalódást, és John Woo (Ál/Arc, Mission: Impossible II) nyomdokain járva egy újabb lendületes akciófilmmel szolgálja ki a közönséget. 
 Oldal frissítés:

Az akció 2022-05-31 - 2022-07-31-ig, illetve a készlet erejéig tart.

Tag-ek: Johnnie To


Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2022 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729