Termékek a kosárban

Összesen: 1 322 565 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Francis_Ford Coppola;  - A Keresztapa trilógia (3 DVD) *Antikvár-Kiváló állapotú*
RITKASÁG!

A Keresztapa trilógia (3 DVD) *Antikvár-Kiváló állapotú*

Rendező(k):
Francis_Ford Coppola; ;
Szereplők:
Al Pacino, Marlon Brando, Robert De Niro, Robert Duvall, Bridget Fonda, Andy Garcia, Diane Keaton, Sofia Coppola, Talia Shire, John Cazale, Rudy Youngblood, Dalia Hernández, Jonathan Brewer, Morris Birdyellowhead, Amilcar Ramírez, James Caan
Kategória:
Film > Akció; Oscar-díjas; Maffia; Klasszikus; Dráma
Eredeti cím: The Godfather Collection
Megjelenés: 1990
Korhatár:

24 999 Ft
(Eredeti ár: 29 999 Ft)
Megtakarítás: 17%

Raktáron Azonnali szállításTartalom:


 A világ egyik legjelentősebb filmalkotásának tartottKeresztapa trilógiát a rendező, Francis Ford Coppola személyes felügyelete mellett közel egy éves munkával képkockáról képkockára újították fel, így a most megjelenő új kiadás nézői a lehető legjobb minőségben élvezhetik ezt a fantasztikus alapművet!

 

A Keresztapa (1972)

Francis Ford Coppola epikus remekművében az Oscar-díjasMarlon Brando játssza a Corleone család fejét. A film egy szicíliai család emelkedésének, és csaknem bekövetkező bukásának izgalmas krónikája a 40-es évek Amerikájában.

A rendező mesterien egyensúlyoz a családi élet és a bűn világának bemutatása között. A Mario Puzo bestselleréből készült filmet hét Oscar-díjra jelölték, és ebből hármat meg is kapott: a legjobb film, a legjobb színész (Marlon Brando) és a legjobb forgatókönyv (Francis Ford Coppola és Mario Puzo) kategóriájában.

A Keresztapa II. (1974)

A Keresztapa első részének e briliáns párja folytatja aCorleone család egymást követő generációinak történetét.

Coppola két történetet mesél el a második részben: a fiatalDon Vito gyökerei és felemelkedése Robert De Niroszédületes alakításában, a másik Michael, az örökös alakja (Al Pacino) az új Keresztapa szerepében.

Coppola összegyűjtötte ugyanazt a tehetséges csapatot, mely A Keresztapa elkészítésében segített neki, s létrehozott egy olyan meghökkentő terjedelmű és látványvilágú filmet, mely tagadhatatlanul a legjobb folytatás, amit valaha is elkészítettek. Robert De Niro Oscar-t nyert vele. A filmnek tíz Oscar jelölése volt és megkapta a Legjobb Film Oscar-díját is. 

A Keresztapa III. (1990)

A filmtörténelem legnagyobb családregénye folytatódik.

A trilógia befejező részében Al Pacino a hatvanas éveiben járó mindenható Keresztapa, akit két cél vezérel: hogy családját letérítse a bűn útjáról, és hogy megfelelő utódot találjon magának. Lehet, hogy ez az utód a heves Vincent(Andy Garcia) lesz...de lehet, hogy épp ő az, aki Michaelálmait a törvényes üzletről az erőszak poklává változtatja.

Francis Ford Coppola rendezésében, Pacino, Garcia, Diane Keaton, Talia Shire, Eli Wallach, Sofia Coppola és Joe Mantegna főszereplésével a nagyszabású film méltó lezárása a filmtörténet legklasszikusabb trilógiájának, hét kategóriában jelölték Oscar-díjra.

A magyar változat  *A borító illusztráció, nem díszdobozos kiadás*
szinkron: igen
felirat: igen
Játékidő
523 perc
 

 

Hangsávok

magyar

angol
 

Ajánló:


Oldal frissítés:

Tag-ek: Francis_Ford Coppola;Al Pacino - Marlon Brando további filmjei

Al Pacino összes filmje >     Marlon Brando összes filmje >

A rendező(k) további filmjei (Francis_Ford Coppola; filmjei)

Akik ezt vásárolták, vettek még