Rocky könyv, DVD webáruház - Akciós könyvek


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
 - Ocho Macho - Online az egész világ (CD)

Ocho Macho - Online az egész világ (CD)

Rendező(k): ;

Zene > Reggae
Zene > Punk
Zene > Latin
2 799 Ft
(Eredeti ár: 2 999 Ft)
Megtakarítás: 7%


online rendelés

Tartalom:

Ha már hallgattál Ocho Macho-t, biztos te is érzed, hogy ez a szombathelyi együttes zenéjével minden segítséget megad ahhoz, hogy kinyissuk a szívünket. Dalaik olyan szeretetből és életvidámságból fakadnak, aminek egyszerűen nem szabad ellenállni! A legtöbben az Ocho Macho zenéjét hallgatva azt érezzük, hogy örömöt, vidámságot, és boldogságot csempész a rohanó hétköznapjainkba. Amíg hallgatjuk- legyen az a melóhelyen az ebédszünetben, vagy este egy baráti társaságban-, képesek vagyunk lassítani, egy pillanat alatt ledobni a stresszt, a gondok átértékelődnek, és mi egyszerűen "csak" jól érezzük magunkat! A dalszövegek segítenek felszabadítani a tudatot, a zenére elindul a láb, és ha teljesen átengedjük magunkat, egyhamar azt vesszük észre, hogy az egész lényünk táncol! Most az Ocho Macho megjelentette második nagylemezét, "Online a Világ" címmel. Reméljük, hogy egyre többen és többen nyitnak feléjük, és ajándékoznak maguknak néhány felhőtlen, jókedvű, mosolygós, lábakat megmozgató pillanatot!


1. Tragedy  
2. Online a Világ  
3. El Camino  
4. No Esta Bien  
5. The Nicest Children of the World  
6. PeaceMan  
7. TekkenTóni  
8. Mucho Tiempo  
9. La familia de Machos  
10. Jerusalem  
11. Pancho ( Bum Bum Bum)  
 Különös időket élünk… 
Az emberiség talán a valaha volt legnagyobb válságát éli. Válságban van az eddig működőnek vélt gazdasági rendszer, válságban vannak az egyházak, a különböző hitrendszerek, a Föld bolygó állapota, és válságban van az emberiség általános értékrendje. 
Ha egy kicsit túltekintünk a mindennapi mókuskeréken, érezhető ez a bizonytalan állapot. Tudjuk, hogy sorsunk jobbra fordítása már csak átható változásokkal oldható meg. Sőt, némelyikünk valószínűleg érzi is, hogy ez a változás már folyamatban van. Hál’ Istennek egyre többen és többen ébredünk fel, s ismerjük fel, hogy az egyetlen megoldás az, hogy ha egyénileg kezdjük meg világlátásunk és magatartásunk megváltoztatását! Hiszen csak ez vezethet el egy  biztosabb, békésebb, boldogabb világba.
És, hogy mi a kulcs ehhez? Két dolog: a tudatosság és a szeretet
Ha tudatossá válunk önmagunkra, az általunk generált – és a ránk ható problémákra,  megismerjük önmagunkat és a körülöttünk élő világot.  
Ha pedig előítélek és elvárások nélkül szeretünk, akkor teljesen megélhetjük önmagunkat, így formálva környezetünket.
Ha már hallgattál Ocho Macho-t, biztos te is érzed, hogy ez a szombathelyi együttes zenéjével minden segítséget megad ahhoz, hogy kinyissuk a szívünket. 
Dalaik olyan szeretetből és életvidámságból fakadnak, aminek egyszerűen nem lehet és nem szabad ellenállni!
A legtöbben az Ocho Macho zenéjét hallgatva azt érezzük, hogy örömöt, vidámságot, és boldogságot csempész a rohanó hétköznapjainkba. Amíg hallgatjuk- legyen az a melóhelyen az ebédszünetben, vagy este egy baráti társaságban-, képesek vagyunk lassítani, egy pillanat alatt ledobni a stresszt. A gondok átértékelődnek, és mi egyszerűen “csak” jól érezzük magunkat! A dalszövegek segítenek felszabadítani a tudatot, a zenére elindul a láb, és ha teljesen átengedjük magunkat, egyhamar azt vesszük észre, hogy az egész lényünk táncol! Mit is kaphatna köszönetként ennél többet egy zenekar, amely a szórakoztatást tűzte zászlajára?
Persze vannak, akik még nem hallották zenéjüket, mert végül is nagy a zeneipari kínálat :) Nekik mit tudnánk mi mondani, akik az élő koncerteket is végig tomboljuk? Jó példa az első budapesti Symbol klubbeli fellépés. Itt először visszafogottan  hallgatta a másmilyen zenéhez szokott közönség a zenekart, de ahogy egyre inkább “átjött” a zenélésük, ahogyan áttörte a szimbolikus, majd szinte a tényleges falakat is, úgy alakult át a klub egy fergeteges, a latin-amerikai felszabadult temperamentumot is maga alá söprő, táncoló katlanná. A forró hangulatú buli a háromszori visszatapsolást követően ért véget. Az Ocho Macho azóta TELTHÁZAS koncertekkel állandó vendége a Szombat Esti Ház-nak.Oldal frissítés:

Tag-ek:Kapcsolódó termékek
CDparty-megamix-2011-tel 2 999 Ft
0 %
2 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
CDeros-ramazzotti-best-love-songs-2-cd 6 999 Ft
0 %
6 999 Ft

RendelhetőRendelhető
CDcoldplay-mylo-xyloto 4 999 Ft
10 %
4 499 Ft

RendelhetőRendelhető
CDdavid-guetta-f-me-i-2011 4 999 Ft
0 %
4 999 Ft

RendelhetőRendelhető
A rendező(k) további filmjei ( filmjei)
CDparty-megamix-2011-tel 2 999 Ft
0 %
2 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2020 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729