Rocky könyv, DVD webáruház - Akciós könyvek


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
 - Cars 2. (Verdák 2.) (CD)

Cars 2. (Verdák 2.) (CD)

Rendező(k): ;

Zene > Filmzene
Zene > Külföldi, Pop
4 999 Ft
(Eredeti ár: 4 999 Ft)
Megtakarítás: 0%


online rendelés

Tartalom:

 
A világraszóló kalandban Michael Giacchino, a Weezer, Brad Paisley és Robbie Williams, Bénabar és a Perfume vesz részt  
2011-05-18

Nemzetközi kalandozás, autóverseny, kémkedés és a minden próbát kiálló barátság bájos története látható a Verdák második részében. A betétzenei elemeket az Oscar- és Grammy-díjas Michael Giacchino komponálta, emellett Robbie Williams, a Weezer, a countryzenész Brad Paisley, a francia szupersztár Bénabar és egy japán csajzenekar, a Perfume dalai színesítik az albumot. A nemzetközi zenészgárda felturbózza a kedélyeket, mialatt a Verdák szereplőinek bámulatos világkörüli kalandjait követjük.

A Verdák 2. Giacchino negyedik filmzenei munkássága a Pixar stúdió részére, korábban a Hihetetlen család (The Incredibles), a L'ecsó (Ratatouille) és a Fel (Up) című mesék zenéjét szerezte. Emellett számos rövidfilmnek, televíziós sorozatnak készítette el a betétdalát, és néhány játékzene is kapcsolódik a nevéhez.

“Michael igazán klasz filmzenét készít” – meséli John Lasseter rendező. “Nem egy tipikus kémfilmre jellemző zenét szerettünk volna, hanem valami egészen mást akartunk, egy teljesen új megközelítést.”

“John ismeri a történetet, tudja, hogy mire van a karaktereknek szükségük. Ez az, ahogyan a zenéről beszélgetünk – érzelmekkel. Ha például Matuka (Mater) úgy érzi, hogy nem törődnek vele, azt ki tudom fejezni a hangjegyekkel. Imádok a Pixar-os srácokkal dolgozni, mert állandóan a sztoriról beszélnek, ami inspirál engem.” – emlékszik vissza Giacchino.

Giacchino egy francia dalt is írt “Mon coeur fait vroum,” (“My Heart Goes Vroom”) címmel, amit a népszerű francia énekes/szövegíró Bénabar ad elő, így zenei betekintést ad a párizsi miliőbe. A dalszöveget Giacchino és Scott Langteau, a francia adaptációt pedig Boualem Lamhene készítette. Bénabar azonos című albuma 2001-ben jelent meg, ami sikeres énekesi karrierjének is a kezdete volt egyben. 2006-ban a “Reprise de Negociations” című albuma az egyik legkeresettebb lemez lett Európában, és a következő évben számos rangos zenei díjjal is elismerték munkásságát.

A multi-platina lemezzel büszkélkedő amerikai alternatív rockbanda, a Weezer az 1984-es “You Might Think” (Ric Ocasek szerzeménye, melyet eredetileg a The Cars adott elő) című dalt dolgozta fel, és alakította át saját ízlése szerint. A Weezer 1992-ben tűnt fel, és azóta 9 nagylemezt készített. “Ez a dal akkor csendül fel, amikor Villám McQueen és Matuka Japánba tart” – mondja Brian Bell a Weezerből, “ez a jelenet igazán nagyszerű, egyfajta tükör a mi japános élményeinkről, ami egy kisebbfajta kulturális sokk volt.” Bell még azt is hozzátette, hogy igazán meglepődtek amikor rájöttek, hogy mennyire összetett a dal. “Amikor teljesen a dal mélyére ástunk, megláttuk a szerkezet zsenialitását, ahogyan a relatíve egyszerűnek tűnő részek összeállnak és megadják a csodálatos hangzásvilágot.”

A Country Music Association Entertainer of the Year címet viselő, többszörös Grammy-díjas country szupersztár, Brad Paisley volt a Verdák első részénél a fő közreműködő, a “Behind the Clouds” (Frank Rogers-el közösen írt) valamint a “Find Yourself” betétdalokkal, és folytatásként most a második részhez is írt két új dalt. “A Verdák első részének előkészületei alatt közeli barátokká váltunk Braddal” - meséli Lasseter. “A második résznél Robbie Williams-szel kezdtek el közösen dolgozni egy eszméletlenül jó rock’n’roll dalon. Ez valami egészen más Brad megszokott munkáihoz képest, Robbie-val egy fantasztikus szerzeményt hoztak össze, ami a mese végén megpecsételi Villám McQueen és Matuka barátságát.”
“Ez a track egy vérbeli rock dal, Robbie Williams előadásában, aki - számomra legalábbis - az egyik legtehetségesebb előadó. John ötlete volt, hogy a két stílust ötvözzük, és egyesítsük az angol és az amerikai virtust. Mindketten a komfortzónán kívül élünk és tudjuk, hogy milyen az, amikor akaratod ellenére kell utaznod. Pontosan erről szól a Verdák 2, teljesen megegyezik a két sztori.” – adta hozzá Paisley

A “Collision of Worlds” című dalt együtt szerezte és adja elő Paisley és Williams. Robbie fantasztikus énekesi/szövegírói tehetsége a Take That együttesben és szólókarrierje alatt is megmutatkozott, ezt bizonyítja az a számos zene díj is, amivel munkásságát díjazták. Eddigi pályafutása során több mint 57 millió lemezt adott el világszerte, és ezzel Angliában bekerült a legtöbb albumot eladó művészek toplistájába.
“Ez egy nemzteközi szerzemény, amit a mese inspirált, nem létezne a történet nélkül.” – mondja Williams. “Brad elhozta a gitárját és egy alapötletet, amit elképzelt a sztorihoz. Néhány akkordot pengetett, aztán hülyéskedtünk és játszottunk, míg végül összeállt a dal. Adunk és kapunk, ez egy bizalmon alapuló játék két különböző nemzet között, akik közös nyelvet beszélnek, de nem értették meg egymást – egészen eddig.”

A másik dalt, a “Nobody’s Fool”-t Paisley egyedül írta és adja elő. “A mese legszívszorítóbb része ihletett meg.” – meséli a szerző. “Matuka rájön, hogy a többiek azt hiszik, hogy direkt bolondnak tetteti magát, aztán belátja, hogy nem játssza meg, hanem valóban az. Az inspirált, ahogyan Matuka tisztába jön önmagával.”

A japán lánycsapat, a Perfume slágere, a “Polyrhythm” abban a jelenetben hallható, amikor Villám McQueen és Matuka részt vesz a World Grand Prix esti nyitógáláján Tokyoban.

A Verdák 2. 2011. június 24-én fut be a mozikba. A filmzenei album a Walt Disney Records kiadásában 2011. június 14-től lesz megvásárolható.

A meséről:
A Walt Disney Pictures és a Pixar Stúdió bemutatja a “Némó nyomában”, a “Wall-E”, a ”Fel” és a “Toy Story 3” alkotóitól a Verdák 2. egész estés animációs filmet.
John Lasseter rendező a Cars (2006-ban Golden Globe-díjat kapott) első része után újra a ‘volán’ mögé ült, hogy Brad Lewis társrendezővel, és Denise Ream producerrel elkészítsék a második részt. A versenyautó-csillag Villám McQueen (angol hangja: Owen Wilson) és barátja, a kissé furcsa vontató teherautó, Matuka (angol hangja: Larry the Cable Guy) a Verdák második részében őrült kalandokat élnek át, miközben külföldre utaznak, hogy részt vegyenek a World Grand Prix autóversenyen, ahol a világ leggyorsabb autójának címéért megy a harc. A fergeteges futamon egy kémkalandba is belekeverednek, így még izgalmasabb lesz a bajnokság.

Tracklist
1. You Might Think Performed by Weezer
2. Collision Of Worlds Performed by Brad Paisley and Robbie Williams
3. Mon Cœur Fait Vroum (My Heart Goes Vroom) Performed by Bénabar
4. Nobody’s Fool Performed by Brad Paisley
5. Polyrhythm Performed by Perfume
6. Turbo Transmission Score
7. It’s Finn McMissile! Score
8. Mater The Waiter Score
9. Radiator Reunion Score
10. Cranking Up The Heat Score
11. Japan Score
12. Tarmac The Magnificent Score
13. Whose Engine Is This? Score
14. History’s Biggest Loser Cars Score
15. Mater Of Disguise Score
16. Porto Corsa Score
17. The Lemon Pledge Score
18. Mater’s Getaway Score
19. Mater Warns McQueen Score
20. Going To The Backup Plan Score
21. Mater’s The Bomb Score
22. Blunder And Lightning Score
23. The Other Shoot Score
24. Axlerod Exposed Score
25. The Radiator Springs Gran Prix Score
26. The Turbomater Score
 
Oldal frissítés:

Tag-ek:Kapcsolódó termékek
CDhooligans-best-of-1996-2011-2-cd 2 999 Ft
0 %
2 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
CDparty-megamix-2011-tel 2 999 Ft
0 %
2 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
CDeros-ramazzotti-best-love-songs-2-cd 6 999 Ft
0 %
6 999 Ft

RendelhetőRendelhető
CDcoldplay-mylo-xyloto 4 999 Ft
10 %
4 499 Ft

RendelhetőRendelhető
A rendező(k) további filmjei ( filmjei)
CDhooligans-best-of-1996-2011-2-cd 2 999 Ft
0 %
2 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
CDparty-megamix-2011-tel 2 999 Ft
0 %
2 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2021 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729