Rocky könyv, DVD, film webáruház

Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
Nagy Ernő H.S.C. - Belülről izzó tűz (DVD)

Belülről izzó tűz (DVD)

Rendező(k): Nagy Ernő H.S.C.;

Szereplők: Tarr Bence László
Film > Dokumentum
Film > Magyar
Eredeti cím: Belülről izzó tűz
Megjelenés: 2012
Korhatár:
2 999 Ft
(Eredeti ár: 2 999 Ft)
Megtakarítás: 0%online rendelés

Tartalom:

 A „Belülről Izzó Tűz” igazi hiánypótló filmkuriózum, a magyar DVD piacon eddig nem látott kreatív dokumentumfilm. A művészi igényességgel megalkotott filmesszé Tarr Bence László buddhista tanító, kulturális antropológus, és okleveles tűztréner mester gondolataiból fűzött portré, ami egy valós személy, valós élethelyzeteit dolgozza fel, valós szereplőkkel. A film messze túlmutat a kreatív dokumentumfilm szokványos műfaji keretein, melyet egyedi hangulatú színes filmetűdök tesznek játékfilm-szerűvé.
 
A két éven át forgatott film, egy nyugati tanítvány személyes hitvallásán keresztül keresi a választ, időtlen és egyetemes filozófiai kérdésekre. A film alapját adó lírai önvallomás, személyes válaszok egyéni foglalata, mely vallási és világnézeti hovatartozástól függetlenül tart tiszta tükröt, minden spirituális létszemlélettel élő embernek.
 
A film a 2012-es 43. Magyar Filmszemle legnézettebb dokumentumfilmje, ami alapján a film készítőjét, Nagy Ernő H.S.C. rendező-operatőrt, a Magyar Operatőrök Társasága, 2012-ben aranyszem-díjra jelölte.  A film népszerűségét tükrözi, hogy 2013. első félévében teltházas vetítésekkel debütált az ország számos mozijában és filmklubjában.
 
A film, mind látványvilágában, mind mély mondanivalójában egyedi, amely széles közönséghez szólhat. A film egzotikus képi világa, Magyarország valós helyszíneinek és történéseinek olyan rejtett dimenzióját tárja szemünk elé, amit csak kevesen ismernek. A film nyolc fejezetben járja körül az élet nagy kérdéseit, amely spirituális szemszögből veszi számba a tudatos életvitel gyakorlati kérdéseit. A film három párhuzamos síkon ábrázolja azt a belső dialógust, amelyet a szerző folytat magával, gondolatban, szóban, cselekedettel, és hallgatással. A felmerülő lehetséges válaszok búvópatakként vezetnek el, a sokak által ismeretlen Tűzönjárás spirituális gyakorlatához, amely a filmben elhangzó gondolatok, éles és megkérdőjelezhetetlen valóságpróbája. A film, vallási hovatartozástól függetlenül mutat rá a bennünk élő, „belülről izzó tűz” valóságára, és vezet el bennünket gondolatmenetével egy magasabb rendű erkölcsi felismerés, egyetemes igazságához.
 
A szerzőről: Tarr Bence László gondolatait az olvasóközönség, a Tarandus Kiadó által a tavalyi évben megjelentetett „Az Örök Élet Forrása” című esszékötetből, és „Mindenek Ostroma” című verses kötetből, a Lőrincz Gabriella által szerkesztett „Világokon Át” című filmsorozatból, a Szalay Péter által rendezett, korábbi díjnyertes „Mai módi” című dokumentumfilmből, és az MTV számára készült Hétköznapi Mintáink című portréfilmből ismerhetik. valamint az elmúlt 5 évben, a szerzőnek több mint 100 gondolatébresztő publikációja jelent meg különböző életmód-magazinok hasábjain.

JÁTÉKIDŐ:
70 perc
GYÁRTÁSI ÉV:
2012
HANGOK:
 - magyar - Surround (DD)
FELIRATOK:
magyar, angol
KÉPFORMÁTUM:


Belülről izzó tűz (DVD) vásárlói vélemények és értékelések

Még nem érkezett értékelés a termékre!Vélemények a filmről

Legyél te az első,
aki véleményt ír!Oldal frissítés:

Az akció 2018-04-20 - 2018-06-30-ig, illetve a készlet erejéig tart.
Oszd meg másokkal is :

Tag-ek: Nagy Ernő H.S.C.

A rendező(k) további filmjei
DVDbelulrol-izzo-tuz 2 999 Ft
0 %
2 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2018 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729