Rocky könyv, DVD, film webáruház

Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
Csupó Gábor - Holdhercegnő (DVD)

Holdhercegnő (DVD)

Rendező(k): Csupó Gábor;

Szereplők: Dakota Blue Richards, Juliet Stevenson, Tim Curry, Tóth Tamás, Augustus Prew, Szathmári György, Natascha McElhone, Ioan Gruffudd, Michael Webber, Barabás Kis Zoltán, Markovits Zoltán
Film > Családi
Film > Kaland
Film > Fantasy
Eredeti cím: The Secret of Moonacre (DVD)
Megjelenés: 2005
Korhatár:
4 999 Ft
(Eredeti ár: 7 999 Ft)
Megtakarítás: 38%


online rendelés

Tartalom:

A történet főhőse a tizenhárom éves Maria (Dakota Blue Richards), aki édesapja halála után nevelőnőjével, Miss Heliotrope-pal (Juliet Stevenson) kénytelen hátrahagyni addigi fényűző életét, hiszen örökségül csupán adósságot, és egy réges-régi könyvet kapott. Maria Holdfölde völgyébe költözik nagybátyjához, a rideg és megkeseredett Sir Benjamin-hoz (Ioan Gruffudd), aki rögtön elveszi a kislánytól a könyvet. 
 
Az örökségül kapott ódon könyv nem mindennapi, hiszen egy titokzatos, ősrégi történetet mesél el, amelyből Maria előtt két család viszálykodása elevenedik meg: a Merryweather és a De Noir családok között folyik a harc a Hold varázsgyöngyeiért. A kislány ahogy egyre jobban belemélyed a történetbe, rádöbben, hogy Holdfölde veszélyben van, és ő a kiválasztott, az utolsó Holdhercegnő, aki megmentheti azt. A következő telihold előtt meg kell találnia a holdgyöngyöket, és ki kell békítenie a két családot, ezáltal helyreállítva az ember és természet közötti egyensúlyt. Különben beteljesül a Merryweather családot üldöző átok, a természet beteljesíti bosszúját, és elpusztul egész Holdfölde, az ott élőkkel együtt. A kérdés, hogy vajon a kis Maria véghez tudja-e vinni küldetését, hiszen a De Noir család feje, Sir William De Noir (Tim Curry) nem könnyíti meg a feladatát.
 
A Holdhercegnő elbűvölő története a család minden tagja számára tanulságos mondanivalóval bír. A gyönyörű és misztikus – részben magyarországi helyszíneken forgatott - tájakon játszódó, drámai fordulatokban bővelkedő történetben nagy szerepet kap a család, a szerelem és a bátorság. Így minden generáció megtalálhatja a maga számára fontos üzenetet ebben a kétségtelenül izgalmas és látványos családi filmben, amelyben nagyszerűen ötvöződik a klasszikus mesefilmek bája a modern fantasy világával.
 
A magyar változat
szinkron: igen
felirat: igen
Játékidő
99 perc
Megjelenés dátuma

2010. március 18.

Hangsávok

magyar

angol


Holdhercegnő (DVD) vásárlói vélemények és értékelések

Még nem érkezett értékelés a termékre!Vélemények a filmről

Legyél te az első,
aki véleményt ír!Oldal frissítés:

Oszd meg másokkal is :

Tag-ek: Csupó GáborDakota Blue Richards; Juliet Stevenson további filmjei
DVDhokiralyno-bbc 2 999 Ft
50 %
1 499 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDaz-arany-iranytu 2 999 Ft
67 %
999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDa-per 1 999 Ft
25 %
1 499 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
A rendező(k) további filmjei
DVDhid-terabithia-foldjere 4 999 Ft
0 %
4 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2018 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729